Waarom samenwerken met Sageon?

Sageon is geen fullservice bureau, wij focussen ons op online marketing (PPC en Organic). Wij geloven heilig in samenwerking tussen bureaus om tot het best mogelijke resultaat voor klanten te komen.

Veel bureaus en digital agency’s kiezen voor Sageon om projecten beter te laten aansluiten bij de verwachting van de klant. Met behulp van een slimme online marketing strategie maken we websites, campagnes en applicaties nog succesvoller.

Andersom denken wij kosteloos mee met campagnes voor onze partners en spelen we aanvragen door die jij beter kunt oppakken dan wij.

Focus op online marketing

Meetbaar beter resultaat

Tevreden klanten

Door Sageon te betrekken bij je project zorg je ervoor dat jij je als bureau kunt blijven richten op jouw expertise; wij voegen waarde toe met onze kennis over online marketing.

Sageon kan bijvoorbeeld als partner optreden op gebied van zoekmachinemarketing (SEO en SEA), leadgeneratie, conversie-optimalisatie en social mediamarketing. Wij adviseren, maar kunnen ook werkzaamheden uit handen nemen. De keuze of je liever zelf contactpersoon blijft of wij direct met de klant communiceren laten we aan jou.

Sageon helpt creatieve bureaus en digital agency’s om projecten succesvoller te maken.

Onze kennis over online marketing draagt concreet bij aan succesvolle websites, applicaties en/of campagnes. Samen projecten en dus klanten nog blijer maken met een geïntegreerd online marketing plan, daarom kiezen creatieve bureaus en digital agency’s voor Sageon!

 

Een samenwerking bespreken? Laat je gegevens achter!

    Wij werken samen met onder andere: