Contentmarketing specialisten

Zonder content (zoals teksten, afbeeldingen, video’s of geluidsfragmenten) wordt je website niet gevonden in zoekmachines als Google. Potentiële klanten (of cliënten) zijn online op zoek naar jouw diensten of producten. Op het moment dat ze dit doen wil je gevonden worden. Met behulp van een slimme contentmarketing strategie zorg je dat mensen jou vinden tijdens dit proces en niet een van je concurrenten.

Strategische partner

Contentmarketing; van strategie tot uitvoering

Eigen tekstschrijvers

Tekstschrijvers met ervaring in jouw branche.

Betaalbaar

Geen hoge kosten of langdurige contracten.

Sinds 2011 helpen wij bedrijven met het etaleren van hun kennis en skills. Onze klanten creëren met behulp van een slimme contentmarketingstrategie thought leadership bij de doelgroep.

Laat aan potentiële klanten zien dat je de ervaring en mensen in huis hebt om ze verder te helpen.

Strategie

Het creëren van goede content is voor de meeste bedrijven een uitdaging. Het uitbesteden van contentmarketing aan een bureau kan oplossing bieden. Wij combineren jouw branchekennis met onze kennis in het schrijven voor internet en zoekmachine marketing.

Of je nu kiest om zelf content te creëren of om contentcreatie uit te besteden aan een contentmarketingbureau: start met het maken van een strategie. In een contentmarketing strategie leg je vast voor wie geschreven wordt, wie de content gaat creëren, waarover de content moet gaan en wanneer gepubliceerd gaat worden.

Wil je weten hoe jij contentmarketing succesvol kan inzetten? Wil je sparren over de manier waarop je momenteel bezig bent? Of wil je de mogelijkheden bespreken van het uitbesteden van contentcreatie aan een contentmarketing bureau? Maak een vrijblijvende afspraak met Sageon!

Sander Geijtenbeek