Leadgeneratie specialisten

Levert jouw website geen of (te) weinig new business op? Sinds 2011 helpen wij ondernemers en (online) marketeers aan meer leads via hun website.

Wil je weten hoe jij meer ingevulde contactformulieren, mailtjes of telefoongesprekken van potentiële klanten krijgt? Laat ons je verder helpen met een winnende leadgeneratie strategie.

 

Veel B2B-ervaring

Bewezen aanpak

Zonder lange contracten

Sinds 2011 helpen wij ondernemers en (online) marketeers om meer leads via online marketing kanalen te genereren. Als je kiest voor Sageon dan werk je samen met een team van specialisten met ervaring binnen jouw branche. We hebben een bewezen trackrecord in B2B leadgeneratie in branches met veel concurrentie. Hier vertellen we je graag meer over tijdens een vrijblijvende afspraak.

Zelf aan de slag? Bekijk onze B2B Leadgeneratie guide via deze link!

Leadgeneratie stappenplan

Wij geloven dat we je alleen kunnen helpen als we jouw bedrijf en business echt snappen. Daarom starten we een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Onderzoek & plan van aanpak
  Op basis van onderzoek (interviews, nulmeting, concurrentie-, doelgroep- en zoekwoordonderzoek) schrijven we een concreet plan van aanpak. In dit plan van aanpak staan de werkzaamheden waarmee we meer leads via jouw website gaan genereren. Jij kiest welke werkzaamheden je zelf wilt uitvoeren en welke werkzaamheden je aan ons uitbesteed.
 2. Opstartfase
  Met behulp van het plan van aanpak zorgen we dat de basis in orde is en dat wij alle belangrijke acties op jouw website optimaal doormeten. Zo weten we precies welke campagnes leads opleveren en welke niet. Tijdens de opstartfase zorgen we ook dat jouw advertentiekanalen worden geoptimaliseerd.
 3. Groeifase
  De groeifase is constante cyclus van campagnes draaien (bijvoorbeeld in Google of LinkedIn), resultaten analyseren en optimaliseren. We houden je (realtime) op de hoogte met custom dashboards.

Wij werken samen met diverse partners die ons helpen om advertentiebudgetten slimmer te besteden, denk aan AdCalls, LeadInfo en Adcombi.

Meer leads uit jouw website?

Meer weten over leadgeneratie? Wil je sparren over waar er op dit gebied kansen liggen voor jouw bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten!

 

Meer leads genereren? Laat je gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact op.

  Zij gingen je voor:

  Zij kiezen ook voor Sageon: