Videomarketing voor bedrijven

Zet jij al in op video? Wij helpen je graag verder om met videomarketing bestaande en nieuwe klanten te bereiken. Wij creëren dus niet alleen mooie videos, we helpen je ook met het bereiken van je doelgroep. Bijvoorbeeld door te adverteren in LinkedIn, Google of YouTube.

Laat zien wie je bent en wat je doet

Bereik meer mensen door algoritmes

Promoot je video op de kanalen die voor jou het beste werken

 

Voordat je begint met videomarketing is het belangrijk om te bepalen wat het doel is van jouw video(s). Op basis van het doel bepaal je de juiste opzet en ga je over tot het schrijven van een shotlist en een script. Een brandingvideo steekt bijvoorbeeld anders in elkaar dan een interview met iemand van sales, een productspecialist of een tevreden klant.

Maak jij al gebruik van video in jouw online marketing strategie? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Waarom videomarketing?

We zetten de voordelen van videomarketing graag voor je op een rijtje.

  • De algoritmes van Google, Instagram en LinkedIn hechten veel waarde aan video. Wist je dat een LinkedIn Posts met een video 20 keer vaker wordt gedeeld dan andere content (LinkedIn)? Mensen kijken gemiddeld langer naar een video dan naar een tekst of afbeelding. Voor de platforms fijn, want zo houden ze bezoekers langer vast. Ook fijn voor jou, want met een video kun je dus meer mensen bereiken.
  • Mensen die een video hebben bekeken van jouw bedrijf, dienst en/of product gaan eerder over tot een aankoop. Ze gunnen je dus eerder de deal. Dit komt omdat je met video kunt zorgen dat je betrouwbaar en sympathiek overkomt, je geeft je bedrijf letterlijk een gezicht. Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven.
  • Video spreekt meer aan dan tekst. Ga maar na; lees je liever een lange introductiepagina of bekijk je een video van 1 minuut? 72% van de mensen geeft aan liever een video over een product of dienst te kijken dan op andere wijze van informatie voorzien te worden (Optinmonster).

Contentdag: videomarketing structureel inzetten

Naast het uitvoeren van eenmalige opdrachten zetten we videomarketing ook structureel in voor bedrijven. Tijdens deze contentdag (bijvoorbeeld eens per maand of per kwartaal) plannen we een dag in waarop we verschillende video’s en foto’s maken zodat jij structureel nieuwe content hebt om te delen.

Portfolio

Bekijk enkele voorbeelden uit ons portfolio.
 

Klant: Joosten Advocaten | Opdracht: Informatieve video over Joosten Advocaten

 

 

Klant: Volvo Bangarage | Opdracht: Een branding video voor de Bangarage Amsterdam Zuidoost locatie

 

Klant: cpmview | Opdracht: Campagnevideo voor ‘connected planning met OneStream Software’

 

 

Klant: LINK Advocaten | Opdracht: Informatieve video over ‘scheidingsmediation’

 

 

Klant: Ice-World | Opdracht: Informatieve video over ‘Project Management & Technical Support’ bij Ice-World

 

 

Klant: Volvo Bangarage | Opdracht: Informatieve video over de ‘Volvo Personal Service’

 

 

Klant: RAAQ | Opdracht: Informatieve video over de RAAQ ‘profielscan’-assessment

 

 

Meer weten over videomarketing?

Wil je weten wat jij met videomarketing kan bereiken? Sageon denkt graag met je mee! Vanuit onze expertise als online marketing bureau weten wij wat het beste werkt op welke kanalen. Hier houden wij bij het opnemen dan ook al rekening mee.

 

quinten-online-marketeer

Mogelijkheden bespreken? Neem contact op!

    Zij kiezen ook voor Sageon:

    Meer referenties: