Videomarketing voor bedrijven

Op zoek naar de ultieme manier om het unieke verhaal van jouw bedrijf, dienst of product te vertellen? Wij helpen je graag verder om met videomarketing bestaande en nieuwe klanten te bereiken.

Wij creëren niet alleen mooie videos, we helpen je ook met het bereiken van je doelgroep. Bijvoorbeeld door met jouw video te adverteren in LinkedIn, META, Google of YouTube.

Strategie

Productie

Distributie

Over samenwerken met Sageon:

Wat wil je bereiken met video?

Voordat je begint met videomarketing is het belangrijk om te bepalen wat het doel is van jouw video(s). Op basis van het doel bepaal je de juiste opzet. Denk bijvoorbeeld aan:

Is het doel en de opzet duidelijk? Samen gaan we over tot het schrijven van een shotlist en een script.

Maak jij al gebruik van video in jouw online marketing strategie? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Waarom videomarketing?

We zetten de voordelen van videomarketing graag voor je op een rijtje.

  • De algoritmes van Google, META en LinkedIn hechten veel waarde aan video. Wist je dat een LinkedIn Posts met een video 20 keer vaker wordt gedeeld dan andere content? Mensen kijken gemiddeld langer naar een video dan naar een tekst of afbeelding. Voor de platforms fijn, want zo houden ze bezoekers langer vast. Ook fijn voor jou, want met een video kun je dus meer mensen bereiken.
  • Mensen die een video hebben bekeken van jouw bedrijf, dienst en/of product gaan eerder over tot een aankoop. Ze gunnen je dus eerder de deal. Dit komt omdat je met video kunt zorgen dat je betrouwbaar en sympathiek overkomt, je geeft je bedrijf letterlijk een gezicht. Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven.
  • Video spreekt meer aan dan tekst. Ga maar na; lees je liever een lange introductiepagina of bekijk je een video van 1 minuut? 72% van de mensen geeft aan liever een video over een product of dienst te kijken dan op andere wijze van informatie voorzien te worden.

Wat kost videomarketing?

Uiteraard wil je graag weten wat de kosten zijn van videomarketing. We zouden hier graag een bedrag willen noemen alleen is dat nagenoeg onmogelijk. Videomarketing is maatwerk en dat geld ook voor de kosten.

Het soort video dat je voor ogen hebt bepaalt de resources die nodig zijn om een video te maken. Denk aan het aantal locaties, productiedagen en de tijd die het kost om de video te editen. Wil je weten wat een video ongeveer kost? Neem contact op dan geven we je vrijblijvend een prijsindicatie.

Waarom Sageon voor videomarketing?

Als ervaren online marketing bureau leveren we meer dan alleen een video. Wij zorgen ook dat jouw video wordt bekeken door de juiste mensen. Sageon ontzorgt je dus van A tot Z.

Bij het produceren van de video houden we bijvoorbeeld al rekening met de juiste formaten. Jouw video ziet er dan net zo ook goed uit op YouTube als op Instagram. Zie onderstaande afbeelding.

Bekijk ons werk

Naast het feit dat we als online marketing bureau video’s optimaal verspreiden, zijn we natuurlijk ook erg trots op ons portfolio. Bekijk gerust enkele voorbeelden:

Klant: Utrecht City Concepts | Opdracht: Een ‘werken bij’ video

 

 

Klant: Vins de Gilles | Opdracht: Product video’s van verschillende wijnen

 

 

Klant: Joosten Advocaten | Opdracht: Informatieve video over Joosten Advocaten

 

 

Klant: Volvo Bangarage | Opdracht: Een branding video voor de Bangarage Amsterdam Zuidoost locatie

 

Klant: cpmview | Opdracht: Campagnevideo voor ‘connected planning met OneStream Software’

 

 

Klant: LINK Advocaten | Opdracht: Informatieve video over ‘scheidingsmediation’

 

 

Klant: Ice-World | Opdracht: Informatieve video over ‘Project Management & Technical Support’ bij Ice-World

 

 

Meer weten over videomarketing?

Wil je weten wat jij met videomarketing kan bereiken? Sageon denkt graag met je mee! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

quinten-online-marketeer

Mogelijkheden bespreken? Neem contact op!

    Referenties: