SEA-specialisten

Bij Sageon heb je een SEA-team tot je beschikking. Onze mensen zijn fulltime bezig met het optimaal inrichten en onderhouden van campagnes in Google en Bing. Door middel van kennissessies en korte lijnen met Google en Bing zorgen we dat we qua kennis op een hoog niveau blijven. Sinds 2011 profiteren onze klanten van deze SEA-kennis.

SEA-specialisten

Een team van specialisten tot je beschikking.

Resultaatgericht

Gericht op het beste resultaat uit jouw budget.

Heldere rapportage

Onze rapportage laat je alles zien wat je wilt weten.

Adverteren in zoekmachines, ook Search Engine Advertising of SEA genoemd, zorgt dat je direct nieuwe bezoekers naar je website haalt. De ontwikkelingen binnen dit specialisme gaan snel. De enige manier om bij te blijven is door dagelijks met Google Ads en Bing Ads bezig te zijn.

Behoefte aan een second opinion voor jouw AdWords of Bing Ads-account? Vraag de SEA-scan aan!

Ik wil starten met SEA

Als je wilt starten met SEA vragen wij je eerst om een SEA-intake in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt gaan we om tafel om te spreken over strategie, doelstellingen, budgetten en de mogelijkheden van adverteren in zoekmachines. Tot slot wordt een concreet plan van aanpak geschreven waarmee we direct aan de slag kunnen.

Ik beschik al over een SEA-account

Beschik je al over een of meerdere SEA-accounts? Dan voert Sageon een SEA-audit uit. In de audit krijg je een onafhankelijk oordeel over de manier waarop je account nu staat ingericht. We kijken bijvoorbeeld of je gebruik maakt van alle relevante mogelijkheden en of er nu omzet of kosten worden gelekt.

SEA-specialist spreken? Laat je gegevens achter:

Max Leuftink

Zij kiezen ook voor Sageon:

Meer referenties: