SEA-specialisten

Bij Sageon heb je een compleet SEA-team tot je beschikking met ieder een eigen expertise (denk aan search, display of shopping). Onze mensen zijn fulltime bezig met het optimaal inrichten en onderhouden van campagnes in Google Ads (voorheen Adwords), Bing Ads (ook Ecosia) en Duck Duck Go Ads.

Veel ervaring

Geen lange contracten

Maximaal resultaat

Met behulp van onze diepgaande kennis realiseren we sinds 2011 winstgevende campagnes voor onze klanten. Wij werken samen met ondernemers en (online) marketeers. Voor degene die zelf aan de knoppen wil blijven draaien fungeren we als sparringpartner. Uiteraard nemen we het opzetten en managen van campagnes ook graag uit handen.

Behoefte aan een second opinion voor jouw Google Ads of Bing Ads-account? Neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken met een SEA-specialist

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften zijn er twee mogelijkheden om samen te werken met Sageon.

1. Ik wil SEA uitbesteden

Wil je SEA compleet uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu al beschikt over een account of je bestaande account wilt overdragen: wij helpen je graag verder.

Als je wilt starten met SEA vragen wij je eerst om een SEA-intake in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt gaan we om tafel om te spreken over strategie, doelstellingen, budgetten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Beschik je al over een Google Ads- of Bing Adsaccount? Dan voert Sageon een SEA-audit uit. In de audit krijg je een onafhankelijk oordeel over de manier waarop je account nu staat ingericht. We kijken bijvoorbeeld of je gebruik maakt van alle relevante mogelijkheden en waar je momenteel budget verspild.

2. Ik wil zelf mijn SEA-account blijven beheren

Wil je graag zelf aan de knoppen draaien en heb je behoefte om periodiek met een specialist te sparren over wat er beter kan? Wij helpen je graag om jouw account naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten?

Wil je weten of SEA jouw bedrijf succesvoller kan maken? Of wil je dat een externe partij eens naar jouw campagnes kijkt? Maak een vrijblijvende afspraak met Sageon. Wij helpen je graag verder!

 

Slim(mer) gebruik maken van Google Ads? Laat je gegevens achter!

    Zij kiezen ook voor Sageon:

    Meer referenties: