SEO-specialisten

Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd, van het Engelse Search Engine Optimization) verandert snel en kan complex zijn. Als je geen tijd of kennis hebt om je echt in de materie te verdiepen blijft resultaat uit. Samenwerken met Sageon betekent dat je een team van SEO-specialisten tot je beschikking hebt.

Geen lange contracten

Veel ervaring

Bewezen aanpak

Sinds 2011 maken wij websites beter vindbaar met behulp van zoekmachine-optimalisatie. We hebben een bewezen trackrecord in branches waarin veel concurrentie is zoals automotive, advocatuur en ICT.

Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat op het gebied van zoekmachine-optimalisatie? Neem contact op voor een SEO-scan!

SEO-stappenplan

Of jouw website op positie 1 of 100 staat, wordt bepaald door techniek, content en backlinks. Met behulp van onderstaande stappen maken we een concreet plan van aanpak. Met dit plan kun je zelf aan de slag, je kunt de werkzaamheden ook door ons laten uitvoeren.

 1. 0-meting: techniek, content en backlinks
  Wij geven antwoord vragen zoals: Waar sta je nu op gebied van SEO? Hoe vindbaar ben je nu? Staat de basis goed ingericht, begrijpen zoekmachines wat er op je site te vinden is? Laadt je website snel genoeg? Ook op mobiel? Schrijf je blogartikelen en zijn deze SEO-vriendelijk geschreven? Welke pagina’s leveren nu de meeste business op?
 2. Concurrentieonderzoek
  Op welke manier hebben je concurrenten hun website ingericht? Hoe scoren zij op gebied van zoekmachines? Welke content scoort het meeste bezoek? Over welke backlinks beschikken je concurrenten? Adverteren zij op bepaalde zoekwoorden, zo ja: welke?
 3. Zoekwoordenonderzoek
  Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep wanneer ze op zoek zijn naar je producten of diensten? Gebruik je deze zoekwoorden voldoende op je website? Waar laat je kansen liggen?
 4. Plan van aanpak
  Met behulp van data uit bovenstaande onderdelen schrijft Sageon een plan van aanpak. In dit plan staan concrete werkzaamheden die je website beter vindbaar maken in zoekmachines. Je kunt dit plan vervolgens zelf uitvoeren of uitbesteden aan een van de SEO-specialisten van Sageon.

Samenwerken met een SEO-specialist

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften zijn er twee mogelijkheden om samen te werken met Sageon.

1. Ik wil mijn SEO uitbesteden

Zelf geen tijd of kennis om serieus met SEO aan de slag te gaan? Je kunt SEO  uitbesteden aan een van onze specialisten. Afhankelijk van je branche, doelstellingen en budget maken we een plan dat bij jouw specifieke situatie past. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

2. Ik wil zelf aan de SEO-knoppen draaien

Wil je graag zelf aan de knoppen draaien en heb je behoefte om periodiek met een specialist te sparren over wat er beter kan? Wij helpen je graag om jouw account naar een hoger niveau te tillen.

SEO-specialist spreken?

Wil je vrijblijvend spreken met een SEO-specialist? We vertellen je graag meer over SEO en waar er op dit gebied kansen liggen voor jouw website. Ook laten we je vrijblijvend zien hoe je ervoor zorgt dat jouw website in de basis goed staat ingesteld op SEO-gebied.

 

Nirul Dwarkapersadmisier SEO-specialist bij Sageon

SEO-mogelijkheden vrijblijvend bespreken? Laat je gegevens achter!

  Zij gingen je voor:

  Zij kiezen ook voor Sageon: