SEO-specialisten

Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd, van het Engelse Search Engine Optimization) verandert snel en kan complex zijn. Als je geen tijd of kennis hebt om je echt in de materie te verdiepen blijft resultaat vaak uit. Samenwerken met Sageon betekent dat je een team van SEO-specialisten tot je beschikking hebt. Dit team zorgt ervoor dat jouw website optimaal gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing.

Specialisme

Team van SEO-specialisten gefocust op jouw website

Resultaatgericht

Het beste resultaat uit jouw beschikbare middelen

Betaalbaar

Geen hoge kosten of langdurige contracten

Sinds 2011 maken wij websites beter vindbaar met behulp van zoekmachine-optimalisatie. We hebben een bewezen trackrecord in branches waarin veel concurrentie is zoals automotive, advocatuur en ICT.

Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat op het gebied van zoekmachine-optimalisatie? Neem contact op voor een SEO-scan!

SEO-stappenplan

Of jouw site op positie 1 of 20 staat, wordt bepaald door techniek, content en backlinks. Met behulp van een stappenplan maken wij een plan om deze drie onderdelen te verbeteren. Dit plan ziet er als volgt uit:

  1. 0-meting
    Hoe vindbaar ben je nu? Staat de basis goed ingericht, begrijpen zoekmachines wat er op je site te vinden is? Laadt je website snel genoeg? Ook op mobiel? Schrijf je blogartikelen en zijn deze SEO-vriendelijk geschreven?
  2. Concurrentieonderzoek
    Op welke manier hebben je concurrenten hun website ingericht? Hoe scoren zij op gebied van zoekmachines? Welke content scoort het meeste bezoek? Over welke backlinks beschikken je concurrenten? Adverteren zij op bepaalde zoekwoorden, zo ja: welke?
  3. Zoekwoordenonderzoek
    Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep wanneer ze op zoek zijn naar je producten of diensten? Gebruik je deze zoekwoorden voldoende op je website?

Met behulp van bovenstaande onderdelen schrijft Sageon een plan van aanpak. In dit plan staan concrete werkzaamheden die je website beter vindbaar gaan maken in zoekmachines. Je kunt dit plan vervolgens zelf uitvoeren of uitbesteden aan een van de SEO-specialisten van Sageon.

SEO en contentmarketing

SEO is onlosmakelijk verbonden met contentmarketing. Samen vullen ze elkaar aan en maken ze je website sterker.

Het creëren van slimme, pakkende teksten is voor veel mensen een uitdaging. Vandaar dat wij als onlinemarketing bureau ook dit werk voor jou uit handen kunnen nemen. Met een gedegen contentmarketing strategie zorgen wij niet alleen voor een betere online vindbaarheid, maar ook voor meer conversie.

SEO-specialist spreken? Laat je gegevens achter:

Daniel de Kruijf