E-commerce specialisten

Welke klanten zorgen voor de meeste omzet? Met welke campagnes lek je omzet? Welke producten leveren de meeste marge op? Wat doen je concurrenten beter dan jij? Sageon beantwoordt deze vragen en zorgt met behulp van een effectieve online marketingstrategie voor beter resultaat uit je webshop.

Ervaring in e-commerce

Team van specialisten gefocused op jouw shop

Heldere rapportage

Altijd op de hoogte dmv. duidelijke dashboards

Betaalbaar

Geen hoge uurtarieven of lange contracten

Wij adviseren ondernemers hoe zij structureel meer resultaat kunnen halen met internetmarketing. De specialisten van Sageon zorgen dat jij online marketing budgetten efficiënter gaat besteden door onze diepgaande kennis over:

adverteren in zoekmachines (SEA)
– zoekmachine-optimalisatie (SEO)
– conversie-optimalisatie
– contentmarketing
– social mediamarketing

Sageon helpt ondernemers om meer resultaat uit hun webshop te halen. Een team specialisten tot je beschikking zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen, dat is samenwerken met Sageon.

Online marketingbureau Sageon

Als ondernemer wil je groeien. Online marketing voor e-commerce partijen moet concreet bijdragen aan groei. De specialisten van Sageon zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van webshops zoals die van jou.

Wij adviseren shops hoe zij strategisch meer omzet kunnen halen. Voor veel webshops nemen wij online marketing werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan het managen van Google Shopping campagnes of het onderhouden van remarketing campagnes in Facebook.

Kennismaken? Laat je gegevens achter:

Wij werken samen met onder andere: