Weer een nieuw Sageon-gezicht! Luuk van Meijel is de meest recente toevoeging aan het team. Luuk komt zoekmachine-advertenties en social media marketing inrichten voor onze klanten.

Luuk studeerde International Event, Music & Entertainment studies, waar zijn interesse voor digitale advertenties ontstond. Die interesse werd een hobby, de hobby een baan.

Na een jaar intern de on- en offline communicatie verzorgd te hebben bij een bedrijf in de logistiek vond hij het tijd om te specialiseren. Dat komt hij doen bij Sageon Online Marketing.

“Ik denk dat Sageon en ik veel voor elkaar kunnen betekenen. Adverteren is zowel m’n hobby als m’n werk, wat betekent dat ik vrije tijd ook online besteed. Dat komt voor Sageon en haar klanten goed van pas. Andersom is hier intern de ervaring die ik nodig heb om te specialiseren op het gebied van online marketing, dat vind ik vet.”

Online marketing bureau

Wil je meer informatie over het sneller maken van jouw website? Of heb je andere vragen op het gebied van social media marketing of zoekmachine-advertenties (SEA)? Neem dan contact op met online marketing bureau Sageon in Utrecht. We komen graag vrijblijvend kennismaken!