Groeien met je webshop?

Klaar om de volgende stap te zetten met jouw webshop? Wij helpen je graag echt verder. Maak gebruik van onze specialistische kennis, jarenlange ervaring en bewezen trackrecord.

Wil je weten hoe wij je verder gaan helpen? Laat een van onze e-commerce specialisten je helpen!

Geen lange contracten

Servicegericht

Loyale partner voor groei

E-commerce specialisten

Als ondernemer en/of marketeer kun je onmogelijk alles weten van alle e-commerce kanalen. De ontwikkelingen, bijvoorbeeld op gebied van Google Shopping, gaan zo hard dat je hier fulltime mee bezig moet zijn om bij te blijven. Bij Sageon maak je gebruik van specialisme, bijvoorbeeld op het gebied van SEA, SEO, Social of CRO.

Wij helpen je om alles uit de diverse kanalen te halen. We geven eenmalig advies maar nemen ook structureel werkzaamheden uit handen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Om jouw webshop succesvoller te maken, helpen we je om maximaal resultaat te halen met:

  • SEO

Je webshop moet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO) om zo hoger in de zoekresultaten te komen. De basis? Je website moet technisch in orde zijn, goede relevante content bevatten en een duidelijke structuur hebben. Vervolgens kunnen we je helpen met authority- en linkbuilding.

  • SEA (Search & Shopping)

Voor veel webshops is SEA erg belangrijk. Met SEA zorg je dat jouw producten zichtbaar zijn in het betaalde zoekresultaat van zoekmachines. Bijvoorbeeld in Google Shopping en Google Search. Onze kennis zorgt ervoor dat jouw SEA-budget slimmer wordt besteed.

  • YouTube advertising

Klanten converteren eerder als ze ook een productvideo kunnen zien. Video komt namelijk het dichtste bij de fysieke winkelervaring. Ook kun je video’s inzetten voor je advertising, bijvoorbeeld met YouTube for Action. Zowel voor branding als performance doeleinden essentieel in jouw marketingmix!

  • Display Advertising

Met display advertenties maak je gebruik van een partnernetwerk aan websites, waar jouw advertentie in de vorm van een (dynamische) banner getoond wordt. Zo zetten we display advertising vaak in voor remarketing, campagnes voor het verhogen van naamsbekendheid of het promoten van acties bij je doelgroep.

  • Social Media

Wij vinden dat jij het dagelijks social media beheer zelf moet doen. Maar schakel ons in als het gaat om betaalde campagnes in Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest: zowel voor branding als performance.

  • Marketplaces

Een marketplace is een e-commerceplatform waar externe verkopers hun assortiment kunnen plaatsen en verkopen. Bekende grote marketplaces zijn bol.com, Amazon en Marktplaats. Handelen via een marketplace kan veel verkopen opleveren. Je kunt gebruik maken van het grote bereik en de vertrouwde uitstraling van het platform. Wij helpen je om optimaal via marketplaces te verkopen.

  • CRO

Bij e-commerce is CRO heel belangrijk: het structureel optimaliseren van je conversieratio. Sageon kan je op verschillende manieren helpen om het conversiepercentage van je webshop te verhogen, zodat alle kanalen beter gaan renderen.

  • E-mail

E-mailmarketing heeft niet altijd een positief imago gehad, maar is nog steeds een uitstekende conversiemaker. Met de data uit jouw webshop kun je (potentiële) klanten op een persoonlijke manier benaderen en aan je binden met een e-mailcampagne. Relevante mails zorgen voor extra bezoekers en vooral: extra conversies op jouw webshop.

Sageon helpt om meer resultaat uit jouw webshop te halen. Een team specialisten tot je beschikking zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen, dat is samenwerken met Sageon.

Samenwerken met Sageon?

Wil je meer weten of wil je de mogelijkheden eens bespreken? Bekijk dan eerst onze werkwijze. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!

 

Wij werken samen met onder andere:

Stappen zetten met jouw webshop? Laat je gegevens achter!