SEO-bureau

Sinds 2011 adviseren wij bedrijven hoe zij meetbaar hoger in Google kunnen komen. Wij werken samen met (online) marketeers en ondernemers. Heb je zelf geen tijd en/of kennis om SEO goed uit te voeren? Dan kun je de uitvoering gedeeltelijk of helemaal bij ons uitbesteden.

Slimme aanpak

Veel kennis

Bewezen werkwijze

Onze aanpak heeft zich bewezen in diverse branches met veel concurrentie, denk aan e-commerce, automotive, B2B en advocatuur. Wil je weten wat voor jou website de beste SEO-strategie is? Laten we samen een plan maken!

Een team van SEO-specialisten zonder dat je deze zelf in dienst hoeft te nemen, dat is samenwerken met Sageon.

SEO-aanpak

We bepalen eerst op welke zoekwoorden jij je zou moeten richten. Welke termen leveren echt business op? We staren ons niet blind op aantallen, wel op zoekintentie. Liever 10 bezoekers en 5 nieuwe opdrachten dan 5.000 bezoekers die niets opleveren.

Vervolgens kijken we per zoekwoord wat er nodig is om optimaal te ranken in Google. Concreet betekent dit dat we aanpassingen doen op jouw website (techniek en content) of buiten je site (linkbuilding, het genereren van links naar je site).

Meetbaar SEO-resultaat

Online marketing en SEO in het bijzonder is perfect meetbaar. Met behulp van heldere rapportages zie je realtime hoe het er voor staat met jouw positie in Google.

We meten het totaal aantal bezoekers uit Google en monitoren de posities van specifieke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Realistisch

Tijdens een intake bespreken we je doelstellingen en wat er nodig is om deze te behalen. Denk aan budget en de periode die nodig is om resultaat te halen.

Ook al ben je in potentie onze grootste opdrachtgever en/of vinden we jou en je bedrijf super sympathiek. Je krijgt een realistisch advies. Dit betekent dat wij soms ook ‘nee’ verkopen als we denken dat de opdracht niet realistisch is.

SEO-bureau spreken?

Afspraak maken om te kijken of we je kunnen helpen? Laat je gegevens achter. Je hoort binnen een werkdag van ons.

 

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

    Klanten over Sageon:

    Wij werken samen met onder andere: