Slim adverteren in Facebook

Maak je gebruik van Facebook en wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? Wil je weten hoe je het beste resultaat behaalt met de euro’s die je investeert? Dan is de cursus adverteren op Facebook voor beginners echt iets voor jou!

Je weet na deze cursus:

  • hoe adverteren in Facebook werkt;
  • hoe je een advertentie maakt;
  • welke beginnersfouten je niet moet maken;
  • welke Facebook-doelstellingen er zijn;
  • hoe je doelgroepen maakt in Facebook;
  • hoe je succes met Facebook meetbaar maakt.

Als bonus krijg je praktische tips waarmee je direct aan de slag wilt.

“Met behulp van een aantal leuke cases heeft Pleunie ons de vergaande mogelijkheden laten zien van Facebook advertenties. Ik ben na de training enthousiast en met nieuwe ideeën aan de slag gegaan met mijn eigen account.”

Voor wie is de cursus adverteren op Facebook voor beginners?

Je bent ondernemer, zzp’er of bent verantwoordelijk voor Facebook binnen het bedrijf waar je werkt. Je maakt privé gebruik van Facebook en wilt graag de basis leren van adverteren in Facebook.

We gaan ervan uit dat je weinig weet van adverteren in Facebook. De training is dus laagdrempelig en voor iedereen te begrijpen. 

Facebook-cursus in Utrecht

De beginnerscursus adverteren in Facebook wordt gegeven in onze inspirerende kantoorvilla aan het statige Wilhelminapark in Utrecht-Oost. Wij kiezen ervoor om in groepen van maximaal 5 personen te werken. Zo kunnen we jouw specifieke vragen beter behandelen en kun je leren van je medecursisten!

Incompany

Wil je deze cursus liever incompany volgen? Dat kan! Facebook voor beginners incompany biedt maatwerk waarin op jouw specicifieke situatie wordt ingegaan. Zo gebruiken we bijvoorbeeld alleen voorbeelden die passen binnen je vakgebied.