Focus op jouw business

Geen behoefte aan een algemeen verhaal waarvan de helft maar interessant is? Wil je informatie waar jij en jouw bedrijf echt iets aan hebben? Dan is een maatwerk cursus van Sageon echt iets voor jou.

Een ervaren online marketing specialist verdiept zich in jouw data, branche, bedrijf en website. Vervolgens wordt er een concreet plan gemaakt. Met dit plan gaan we op de cursusdag aan de slag. Na deze maatwerk cursus weet je:

  • meer over jouw online prestaties
  • waar voor jou kansen liggen op gebied van online marketing
  • op welke manier je de prestaties van jouw website kunt gaan verbeteren
  • welke kanalen de moeite waard zijn en waarom
  • hoe je beter kunt gaan meten, rapporteren en optimaliseren

Anderen over deze training:

Voor wie is de maatwerk cursus?

Iedereen die zijn online prestaties wil verbeteren. Wij geven de maatwerk cursus aan ondernemers,  (online) marketeers, marketingmanagers en website-eigenaren. Tijdens een intake wordt jouw niveau bepaald, hierop wordt de cursus afgestemd.

Wat zijn de kosten?

Een maatwerk cursus start bij € 450,00 excl. BTW. De kosten zijn onder andere afhankelijk van jouw leerdoelen en het aantal collega’s dat deelneemt.

Interesse? Laat je gegevens en voorkeursdata achter.

Zij kozen ook voor Sageon:

Over Sageon

Sinds 2011 maken wij websites van onze klanten succesvoller. Gestart op de zolderkamer, inmiddels met een team van specialisten vanuit een kantoor aan het Wilhelminapark in Utrecht.

We zijn niet het grootste online marketing bureau. We willen wel het meest klantgerichte bureau zijn met de meeste kennis van internet marketing. Door deze kennis maken wij onze klanten succesvoller. Concreet bijdragen aan het succes van onze klanten, daar doen we het voor.