Focus op jouw specifieke situatie

Alleen of samen met collega’s

Incompany of bij ons op locatie

Maatwerk Cursus Online Marketing

Geen behoefte aan een algemeen verhaal waarvan de helft maar interessant is voor jouw specifieke situatie? Wil je informatie waar jij, jouw team en bedrijf echt iets aan hebben? Dan is een Maatwerk Cursus Online Marketing van Sageon iets voor jou.

Een ervaren online marketing specialist verdiept zich in jouw bedrijf, branche en website. Vervolgens wordt er een concreet leerplan gemaakt. Met dit plan gaan we op de cursusdag aan de slag. Na deze maatwerk cursus weet je:

  • meer over jouw online prestaties
  • waar voor jou kansen liggen op gebied van online marketing
  • op welke manier je de prestaties van jouw website kunt gaan verbeteren
  • welke kanalen de moeite waard zijn en waarom
  • hoe je beter kunt gaan meten, rapporteren en optimaliseren

Voor wie is de Maatwerk Cursus Online Marketing?

Iedereen die zijn online prestaties wil verbeteren. Wij geven de maatwerk cursus aan ondernemers,  (online) marketeers, marketingmanagers en website-eigenaren. Tijdens een intake wordt jouw niveau bepaald, hierop wordt de cursus afgestemd.

Wat zijn de kosten?

Een Maatwerk Cursus Online Marketing start bij € 750,00 excl. BTW. De kosten zijn onder andere afhankelijk van jouw leerdoelen en het aantal collega’s dat deelneemt.

Over Sageon

Sinds 2011 maken dragen wij concreet bij aan de online groei van onze klanten. Gestart als zzp’er op de zolderkamer, inmiddels met een team van specialisten vanuit een prachtig kantoor op een van de mooiste plekken van Utrecht.

We zijn niet het grootste online marketing bureau. We willen wel het bureau zijn met de beste echt persoonlijke service en meeste kennis van internet marketing. Door deze kennis maken wij onze klanten succesvoller. Concreet bijdragen aan het succes van onze klanten, daar doen we het voor.

Anderen over deze training:

Meer informatie?

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

    Zij kozen ook voor Sageon: