SEO-basis in een dagdeel in orde

Wil je leren hoe je hoger in Google scoort met jouw website? Laat je in een dagdeel bijspijkeren en schrijf je in voor de cursus zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor beginners!

“Daniel weet erg veel van SEO en weet dit op een begrijpelijke en leuke manier over te brengen. Tijdens de cursus konden we alles vragen wat we we wilden weten.”

Je weet na deze cursus:

  • wat zoekmachine-optimalisatie precies inhoudt;
  • hoe SEO zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld;
  • hoe je de pagina’s van jouw website optimaliseert;
  • welke termen jouw doelgroep gebruikt wanneer ze op zoek zijn naar je diensten;
  • hoe je beter scoort dan je concurrenten;
  • hoe je succes met zoekmachine-optimalisatie meetbaar maakt.

Als bonus krijg je praktische tips waarmee je direct aan de slag wilt.

Voor wie is de cursus SEO?

Je bent ondernemer, zzp’er of bent verantwoordelijk voor de website binnen het bedrijf waar je werkt. Je weet weinig van SEO maar ziet het belang ervan in en wilt graag bijgespijkerd worden.

De cursus voor beginners is vanzelfsprekend laagdrempelig en begrijpelijk, je hebt dus geen (technische) voorkennis nodig.

SEO-cursus in Utrecht

Naast incompany bieden wij de mogelijkheid om de cursus te komen volgen op ons kantoor: een inspirerende kantoorvilla aan het Wilhelminapark in Utrecht.

Hier zit je in kleine groepen, van maximaal 5 personen. Je leert zo van medecursisten en krijgt voldoende specifieke tips van de trainer.

Incompany

Wil je een incompany cursus zoekmachine-optimalisatie? Dit is mogelijk. Wij creëren een cursus waarin we ingaan op specifieke situaties uit jouw online omgeving. Neem contact op voor meer informatie!

Waarom Sageon?

Sinds 2011 maken wij bedrijven optimaal vindbaar in zoekmachines als Google. We hebben een bewezen trackrecord in markten met enorm veel concurrentie zoals binnen e-commerce, advocatuur, automotive en software. Deze kennis delen we graag met jou.

Anderen over deze training:

Referenties:

Geef je voorkeur voor data aan: