Waarom wij?

Service, resultaatgericht, transparant en geen lange contracten

In 5 fasen naar meer succes met je website

Onze werkwijze is realistisch en concreet. Hoge uurtarieven en ingewikkelde contracten kennen we niet, langdurige samenwerkingen wel. Het gevoel van een ‘eigen’ online marketeer, zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen: dat is samenwerken met Sageon!

We hebben een bijzonder een zeer divers klantenbestand. Zo werken we samen met startende zzp’ers maar ook met beursgenoteerde ondernemingen uit Nederland en België. Sageon heeft niet de ambitie om het grootste online marketingbureau te worden. Wel het bureau met de beste service en meeste kennis. Dat vinden onze klanten namelijk erg fijn en daarom blijven ze ook klant.

Samenwerken met Sageon verloopt globaal in 5 fasen.

werkwijze

Waarom Sageon?

  • Persoonlijke en goede service
  • Resultaatgericht
  • Transparant
  • Geen lange contracten

Sageon laat je zien op welke manier je online marketing strategisch kunt inzetten om als bedrijf te groeien. Naast het geven van advies nemen we voor veel bedrijven online marketing werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan contentmarketing en het managen van Google AdWords campagnes.

Zo dragen we structureel bij aan het succes van onze klanten, en dat vinden wij mooi. Beter gevonden worden door nieuwe klanten? Maak een afspraak met Sageon. Wij vertellen je graag vrijblijvend meer over de manier waarop jij online marketing succesvol kunt inzetten.

Vraag vrijblijvend advies