Onze werkwijze is resultaatgericht en transparant. Met onze persoonlijke en snelle service streven wij naar extreme klanttevredenheid. Afhankelijk van je specifieke vraag verloopt samenwerken met Sageon in vijf fasen:

1-blauwStrategie

In de eerste fase stellen we een strategie op. Wat willen we bereiken, welke KPI’s gaan we hiervoor gebruiken en wat zijn de doelstellingen in cijfers? In overleg bepalen we het budget voor advertentiecampagnes en maken we een keuze uit de beschikbare kanalen.

2-blauw

Analyseren

In de tweede fase gaan we aan de slag met analyseren van de markt, de doelgroep en de concurrenten. We documenteren hoe de markt eruitziet en hoe de doelgroep op zoek is naar diensten of producten zoals die van jou. Daarnaast onderzoeken we wat we kunnen leren van succesvolle concurrenten in dezelfde markt.

3-blauw

Uitvoeren

Na analyse komt uitvoering. Op basis van de nulmeting, zoals een SEO-audit van je website en een SEA-audit van je campagnes, gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw online prestaties. We optimaliseren je website, we creëren waardevolle content en we zorgen voor succesvolle advertentiecampagnes.

4-blauw

Rapporteren

Natuurlijk wil je graag weten wat we precies voor je gedaan hebben, wat deze inspanningen hebben opgeleverd en hoe we jouw onderneming online nog succesvoller maken. Je ontvangt daarom elke maand een rapportage waarin deze onderdelen overzichtelijk worden weergegeven.

5-blauw

Optimaliseren

De vijfde fase bestaat uit optimalisatie. Online marketing is geen exacte wetenschap en alleen met veel testen en analyseren komen we tot de beste resultaten. Daarom is optimalisatie een van de belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening. In deze stap komen alle andere stappen terug: van strategie tot uitvoering en van analyse tot rapporteren. In het verleden behaalde resultaten bieden immers geen garantie voor de toekomst!

Wat klanten zeggen:

Wil je liever nóg meer informatie over wat wij doen, voordat we vrijblijvend jouw situatie bespreken bij een kopje koffie? Lees dan het artikel Wat doet een online marketing bureau en wat mag je ervan verwachten?

Wij werken samen met onder andere:

Kennismaken? Laat je gegevens achter: