Vanaf deze week is er weer een nieuw gezicht bij Sageon! Pleunie van de Ven is de nieuwste medewerker binnen het team van online marketeers. Pleunie gaat zich bezighouden met contentmarketing, rapportage & analyse en socialmediamarketing.

Pleunie heeft Leisure Management gestudeerd en ervaring opgedaan binnen marketingafdelingen bij verschillende projectorganisaties en culturele instellingen in Nederland. Intussen weet Pleunie dat zij zich verder wil specialiseren binnen online marketing.

“Ik denk dat ik met mijn kennis en passie voor online marketing een goede aanwinst ben voor Sageon. Sageon biedt mij de kans om me te specialiseren waardoor ik kan doen wat ik het leukste vind, en ik heb er ontzettend veel zin in!”

LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ en Instagram zijn gesneden koek voor Pleunie. De komende tijd gaat ze aan de slag om deze social media optimaal in te zetten voor onze klanten.

Online marketing bureau

Heb je vragen op het gebied van socialmediamarketing? Neem dan contact op met online marketing bureau Sageon in Utrecht.