Online marketing specialisten

De zoektocht naar een andere auto of een prijsindicatie voor een reparatie start online. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Google. Hoe vindbaar ben jij voor nieuwe klanten? Ontvang jij regelmatig aanvragen voor verkoop, lease of reparatie buiten je bestaande netwerk om? Sageon helpt autobedrijven met het benutten van de mogelijkheden van online marketing met als doel meer omzet te genereren.

Meer verkopen

Meer werkplaats afspraken

Meer lease aanvragen

Samenwerken met Sageon betekent dat je gebruik maakt van een team met online marketingspecialisten. De leden van dit team focussen zich volledig op een onderdeel van online marketing. Denk aan zoekmachine-optimalisatie, adverteren in zoekmachines en social media marketing. Wij laten je graag zien wat mogelijk is en vinden het leuk om met jou een winnende strategie neer te zetten. De werkzaamheden nemen we graag uit handen. Jij kunt je zo blijven focussen op waar jij goed in bent.

Sageon helpt autobedrijven om meer omzet te halen met behulp van online marketing.

Online marketingbureau Sageon

Online marketing voor automotive bedrijven moet concreet bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Vanaf een aantal uur een ‘eigen’ online marketing team met ervaring in automotive, zonder dat je deze zelf in dienst hoeft te nemen: dat is samenwerken met Sageon!

 

Bekijk wat wij voor Bangarage hebben gedaan:

Bangarage

Bangarage

Lees meer

Samen een plan maken? Laat je gegevens achter!

    Wij werken samen met onder andere: