Online Marketing voor Advocaten

Nieuwe cliënten door internet marketing

Veel ervaring

Veel ervaring
Sinds 2011 werkzaam binnen advocatuur

Geen hoge kosten

Geen hoge kosten
Interessant voor kleine en grote kantoren

Totaaloplossing

Totaaloplossing
Eén aanspreekpunt voor online marketing

Online Marketing voor Advocaten

Cliënten oriënteren zich online wanneer ze op zoek zijn een advocaat. Sinds 2011 is Sageon gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Misschien heb je wel eens over ons gelezen in het Advocatenblad of op Marketingfacts. Inmiddels helpen wij advocatenbureaus uit Nederland, België en Duitsland om met behulp van online marketing meer omzet te genereren.

Wij adviseren advocaten op het gebied van contentmarketingzoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en socialmediamarketing. Desgewenst nemen wij online marketing werkzaamheden uit handen, denk hierbij aan het schrijven en redigeren van blogs, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Jij kunt je zo blijven richten op het bijstaan van cliënten en het maken van facturabele uren.

Online marketing voor advocaten moet concreet bijdragen aan het genereren van nieuwe zaken via internet. Vanaf een aantal uur per maand een ‘eigen’ online marketingmanager met ervaring binnen advocatuur: dat is samenwerken met Sageon!

Meer weten over online marketing voor advocaten?

Neem contact op

Wij werken samen met o.a.:

Facebook Business

Facebook voor advocaten: waarom investeren in advertenties?

  Het is belangrijk om op Facebook actief te zijn, ook voor advocatenkantoren. Waarom? Al sinds 2005 groeit het aantal Facebookgebruikers in Nederland jaarlijks. Afgelopen jaar was er een groei van 800.000 gebruikers en een totaal van 10,4 miljoen actieve gebruikers in Nederland. En jouw doelgroep zit daar ook tussen! Veel advocatenkantoren ontdekken de mogelijkheden …

Lees verder
Your Money or Your Life

Your Money or Your Life: 7 SEO-richtlijnen voor advocaten

Waar denk je aan bij de term Your money or your life? Waarschijnlijk denk je hierbij niet direct aan Google en je onlinemarketingstrategie. Toch heeft dat daar alles mee te maken. In dit artikel leggen we uit waarom! Your Money or Your Life Enige tijd geleden introduceerde Google deze term in hun eigen richtlijnen: “There …

Lees verder