Online marketing specialist voor advocaten

De zoektocht naar een advocaat of jurist begint voor veel mensen online, in de meeste gevallen via Google. Sinds 2011 is Sageon gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Misschien heb je wel eens over ons gelezen in het Advocatenblad of op Marketingfacts.

Wist je dat er in Nederland alleen in Google al zo’n 2.900 keer gezocht wordt op de term ‘letselschade advocaat’? En ongeveer 2.600 keer per maand op de zoekterm ‘strafrecht advocaat’? En zo’n 1.900 keer per maand op de term ‘arbeidsrecht advocaat’?

Eén aanspreekpunt voor marketing

Veel ervaring binnen advocatuur

Loyale partner gericht op het beste resultaat

Potentiële nieuwe cliënten zoeken online naar jouw expertise. Als advocaat of jurist wil je tijdens dit proces zichtbaar zijn. Wil je jouw website als extra kanaal gebruiken om buiten je bestaande netwerk nieuwe cliënten te werven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sageon helpt advocaten uit Nederland en België om met behulp van onze kennis over online marketing iedere maand een gezonde aanwas van nieuwe leads te genereren.

Online marketing voor advocaten uitbesteden

Wij nemen online marketing werkzaamheden uit handen zodat advocaten zich kunnen focussen op het bijstaan van cliënten en het maken van facturabele uren. Voorbeelden van online marketing werkzaamheden die je bij ons kunt uitbesteden zijn:

 • het onderhouden en optimaliseren van de website;
 • zoekmachine-optimalisatie (SEO);
 • het schrijven en redigeren van blogs, cases, nieuwsbrieven en nieuwberichten;
 • het onderhouden van socialmediakanalen zoals LinkedIn;
 • het managen van Google Adscampagnes;
 • projectmanagement rondom het bouwen van een nieuwe website.

 Online marketing advies voor advocaten

Wil je liever zelf aan de slag met online marketing? Of heb je behoefte aan een partner waarmee je periodiek kunt sparren over hoe jij jouw praktijk naar een hoger niveau kunt tillen op gebied van online marketing? Maak gebruik van onze ervaring en laat ons je verder helpen.

Voor advocaten die zelf voor de uitvoer willen zorgen bieden we:

 • éénmalige adviestrajecten;
 • het begeleiden van trajecten voor het bouwen van een nieuwe website;
 • maand- of kwartaalanalyses met concrete adviezen op basis van data;
 • strategische kwartaalsessies.

Sageon helpt advocaten om meer omzet te halen met behulp van online marketing.

Online marketingbureau Sageon

Online marketing voor advocaten moet concreet bijdragen aan het genereren van nieuwe zaken via internet. Vanaf een aantal uur per maand een ‘eigen’ online marketingmanager met ervaring binnen advocatuur: dat is samenwerken met Sageon!

 

Laat hier je gegevens achter

Wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zorgen, we gaan zorgvuldig met je gegevens om. Sageon werkt samen met advocaten uit Nederland en België.

  Nog niet overtuigd? Lees dan deze case

  Joosten Advocaten

  Joosten Advocaten

  Lees meer

  Andere advocaten over ons:

  Wij werken samen met onder andere: