Online marketing specialisten

Cliënten oriënteren zich online wanneer ze op zoek zijn naar een advocaat. Als advocaat wil je tijdens dit proces zichtbaar zijn. Sinds 2011 is Sageon gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Misschien heb je wel eens over ons gelezen in het Advocatenblad of op Marketingfacts.

Specialist in advocatenmarketing

Voor ieder budget

Loyale partner

Inmiddels helpen wij advocatenbureaus uit Nederland, België en Duitsland om met behulp van online marketing leads te genereren. Door samen te werken met Sageon gebruik je online marketing als extra kanaal om cliënten te werven, buiten het bestaande netwerk om.

Online marketing diensten voor advocaten

Wij adviseren advocaten op het gebied van contentmarketing, zoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA), website-optimalisatie en socialmediamarketing.

Desgewenst nemen wij online marketing werkzaamheden uit handen, denk hierbij aan het schrijven en redigeren van blogs, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google Adscampagnes. Jij kunt je zo blijven richten op het bijstaan van cliënten en het maken van facturabele uren.

Sageon helpt advocaten om meer omzet te halen met behulp van online marketing.

Online marketingbureau Sageon

Online marketing voor advocaten moet concreet bijdragen aan het genereren van nieuwe zaken via internet. Vanaf een aantal uur per maand een ‘eigen’ online marketingmanager met ervaring binnen advocatuur: dat is samenwerken met Sageon!

 

Neem contact op

Geen zorgen, we gaan zorgvuldig met je gegevens om. Sageon werkt samen met advocaten uit Nederland en België.

Contact

Wilhelminapark 26
3581 NE Utrecht

Routebeschrijving met Google Maps

Andere advocaten over ons:

Wij werken samen met onder andere: