Online marketing specialisten

Cliënten oriënteren zich online wanneer ze op zoek zijn een advocaat. Sinds 2011 is Sageon gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Misschien heb je wel eens over ons gelezen in het Advocatenblad of op Marketingfacts. Inmiddels helpen wij advocatenbureaus uit Nederland, België en Duitsland om met behulp van online marketing meer leads te genereren.

Veel ervaring

Sinds 2011 werkzaam binnen advocatuur

Geen hoge kosten

Interessant voor kleine en grote kantoren

Totaaloplossing

Eén aanspreekpunt voor online marketing

Wij adviseren advocaten op het gebied van contentmarketing, zoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en socialmediamarketing. Desgewenst nemen wij online marketing werkzaamheden uit handen, denk hierbij aan het schrijven en redigeren van blogs, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Jij kunt je zo blijven richten op het bijstaan van cliënten en het maken van facturabele uren.

Sageon helpt advocaten om meer omzet te halen met behulp van online marketing.

Online marketingbureau Sageon

Online marketing voor advocaten moet concreet bijdragen aan het genereren van nieuwe zaken via internet. Vanaf een aantal uur per maand een ‘eigen’ online marketingmanager met ervaring binnen advocatuur: dat is samenwerken met Sageon!

Meer nieuwe cliënten via online marketing? Laat je gegevens achter!

Andere advocaten over ons:

Wij werken samen met onder andere: