Online Marketing voor Advocaten

Nieuwe cliënten door internet marketing

Veel ervaring

Veel ervaring
Sinds 2011 werkzaam binnen advocatuur

Geen hoge kosten

Geen hoge kosten
Interessant voor kleine en grote kantoren

Totaaloplossing

Totaaloplossing
Eén aanspreekpunt voor online marketing

Online Marketing voor Advocaten

Cliënten oriënteren zich online wanneer ze op zoek zijn een advocaat. Sinds 2011 is Sageon gespecialiseerd in online marketing voor advocaten. Misschien heb je wel eens over ons gelezen in het Advocatenblad of op Marketingfacts. Inmiddels helpen wij advocatenbureaus uit Nederland, België en Duitsland om met behulp van online marketing meer omzet te genereren.

Wij adviseren advocaten op het gebied van contentmarketingzoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en socialmediamarketing. Desgewenst nemen wij online marketing werkzaamheden uit handen, denk hierbij aan het schrijven en redigeren van blogs, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Jij kunt je zo blijven richten op het bijstaan van cliënten en het maken van facturabele uren.

Online marketing voor advocaten moet concreet bijdragen aan het genereren van nieuwe zaken via internet. Vanaf een aantal uur per maand een ‘eigen’ online marketingmanager met ervaring binnen advocatuur: dat is samenwerken met Sageon!

Meer weten over online marketing voor advocaten?

Neem contact op

Wij werken samen met o.a.:

LinkedIn marketing Sageon

LinkedIn voor advocaten: hoe succesvol in te zetten

Al jaren probeert LinkedIn verandering te brengen in haar imago van een online cv-databank. Anno 2017 lijkt dat te zijn gelukt! Door haar gebruikers wordt het netwerk steeds meer ingezet als sociaal medium. Dit maakt het des te interessanter voor advocaten om actief te zijn op dit medium. LinkedIn is en blijft een professioneel netwerk, …

Lees verder

Hoe Structured Data jou als advocaat beter vindbaar maakt

Ben jij al bekend met het begrip structured data? Kort gezegd: structured data markeert informatie op jouw website, waarna gedeeltes hiervan kunnen verschijnen bij jouw zoekresultaat in Google. In een eerder artikel hebben we uitgebreider uitgelegd wat structured data betekent. Lees hier meer over structured data » Structured data voor advocaten Ik hoor je al …

Lees verder