Onze missie

Ondernemers en (online) marketeers succesvol(ler) maken met behulp van onze ervaring met en kennis over online marketing.

Onze visie

Wij zorgen voor extreme klanttevredenheid door onze persoonlijke en goede service. Door onze focus op online marketing zijn wij in staat waarde toe te voegen aan iedere organisatie, van startende ondernemer tot beursgenoteerde organisatie.

Klantgericht

Streven naar extreme klanttevredenheid.

Duidelijke afspraken

Geen hoge kosten of langdurige contracten.

Transparant

Heldere rapportage & analyse van online resultaten.

Sinds 2011 maakt Sageon bedrijven online succesvol. Als eenmanszaak gestart vanaf de zolderkamer en inmiddels, 8 jaar later,  met een team online marketeers vanuit een kantoorvilla aan het Wilhelminapark in Utrecht.

Wij geloven in focus, niet in fullservice. Onze focus is het succesvol maken van websites van onze klanten door middel van online marketing. We bouwen daarom ook geen websites en doen geen vormgeving, video of fotografie klussen. Hiervoor hebben we een netwerk van partners: ieder zijn specialiteit.

Resultaat alleen is niet genoeg. Het streven van onze mensen is extreme klanttevredenheid. Erg ambitieus, maar het lukt aardig. Wij zijn klein genoeg om van elke samenwerking iets speciaals te maken maar groot genoeg om kwaliteit te bieden.

Ondernemers en (online) marketeers echt verder helpen. Dat vinden wij mooi.

Het gevoel van een ‘eigen’ online team zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen: dat is samenwerken met Sageon!

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op:

Sander Geijtenbeek

Over samenwerken met Sageon:

Wij werken samen met onder andere: