Sinds 2011 maakt Sageon bedrijven online succesvol. Als eenmanszaak gestart vanaf de zolderkamer en inmiddels, 9 jaar later, met een team online marketeers vanuit een kantoorvilla aan het Wilhelminapark in Utrecht.

Jouw ‘eigen’ team

Geen lange contracten

Betrouwbaar en transparant

Wij geloven in focus, niet in fullservice. Onze focus is het succesvol maken van websites van onze klanten door middel van online marketing. We bouwen daarom ook geen websites of apps. Hiervoor hebben we een netwerk van partners: ieder zijn specialiteit.

Resultaat alleen is niet genoeg. Het streven van onze mensen is extreem hoge klanttevredenheid. Erg ambitieus, maar het lukt aardig. Wij zijn klein genoeg om van elke samenwerking iets speciaals te maken maar groot genoeg om kwaliteit te bieden.

Ondernemers en (online) marketeers echt verder helpen. Dat vinden wij mooi.

Het gevoel van een ‘eigen’ online team zonder deze zelf in dienst te hoeven nemen: dat is samenwerken met Sageon!

Onze missie

Met behulp van onze diepgaande kennis over en ervaring met online marketing dragen we concreet bij aan het succes van onze klanten.

Onze visie

Wij zijn klein genoeg om onze klanten het gevoel te geven van een ‘eigen’ online marketing team maar groot genoeg om kwaliteit te leveren. Door onze absolute focus op online marketing voegen we waarde toe aan iedere organisatie, van startende ondernemer tot beursgenoteerde organisatie.

 

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

    Over samenwerken met Sageon:

    Wij werken samen met onder andere: