Waarom samenwerken met Sageon?

Sageon is geen fullservice bureau, we geloven meer in focus. Daarom richten wij ons op het behalen van online doelstellingen met behulp van slimme internetmarketing (SEA, SEO, Social, Content en Analytics).

We zijn er dan ook van overtuigd dat een samenwerking tussen bureaus met dezelfde visie tot het best mogelijke resultaat leidt. Daarom kiezen creatieve bureaus, digital agency’s en PR-bureaus voor Sageon om projecten beter te laten aansluiten bij de verwachting van de klant.

Opdrachtgevers willen niet alleen een mooie website, campagne of applicatie. Ze willen ook bepaalde doelstellingen behalen, zoals leadgeneratie of het genereren van meer omzet.

Succesvolle projecten

Tevreden klanten

Duurzame relaties

Door Sageon te betrekken biedt je de jouw klant meer waarde zonder dat je de controle over het project verliest.

Sageon kan bijvoorbeeld als partner optreden op gebied van zoekmachinemarketing (SEO en SEA), leadgeneratie, conversie-optimalisatie en social media advertising. Wij adviseren de klant maar nemen werkzaamheden ook graag uit handen. De keuze of je zelf contactpersoon blijft of wij direct met de klant communiceren is geheel aan jou.

Sageon helpt om projecten meetbaar succesvoller te maken.

Onze kennis over online marketing draagt concreet bij aan aan het succes van jouw project. Klanten blijer maken door het toevoegen van kennis over online marketing, dat is samenwerken met Sageon!

 

Meer weten? Laat je gegevens achter!

    Wij werken samen met onder andere: