Rapportage & analyse specialisten

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de prestaties van jouw website en online marketing kanalen? Laat ons je waardevol inzicht geven zodat jij kunt sturen op basis van data.

In een online omgeving (Google Data Studio) lees je hoe je ervoor staat op gebied van online marketing. Je ziet wat kanalen hebben opgeleverd en waar de komende periode de focus op zou moeten liggen.

Onafhankelijk oordeel

Veel kennis

Redelijke tarieven

Sinds 2011 worden onze rapportages en analyses erg gewaardeerd worden door onze klanten. Inmiddels hebben we voor het maken van deze rapportages alweer flink wat tools versleten. We geloven dat we nu het maatwerk kunnen bieden waar je als bedrijf blij van wordt.

Meer inzicht in de prestaties van onlinemarketingkanalen en iedere maand concreet advies hoe deze te verbeteren.

Hoe starten we?

Als je besluit om meer inzicht via onze rapportage & analyse te krijgen dan starten we met het koppelen van de tools die jij gebruikt. Denk aan Google Analytics, Google Ads, AdCalls, Google Shopping, Instagram, LinkedIn en YouTube. De belangrijkste informatie uit deze tools krijg je dus allemaal in één overzicht.

Wat is de inhoud van de rapportage

Het maken van een rapportage is maatwerk. Elk bedrijf wil andere data zien. Voor sommige klanten maken we een rapportage van één bladzijde, andere rapportages bevatten er meer dan 20.

De rapportage opent met een overzicht van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Vervolgens krijg je een samenvatting van de inhoud. Dit kan bijvoorbeeld door het beantwoorden van de vragen: wat is er afgelopen maand gedaan? Wat heeft het gekost? Wat heeft het opgeleverd? Hoe verhouden de prestaties zich ten opzichte van vorige maand of dezelfde periode vorig jaar?

Na de samenvatting geven we je een lijst met aanbevelingen waarmee de prestaties verbeterd kunnen worden. Tot slot is per kanaal de informatie te zien waarop de verbeterpunten gebaseerd zijn. Niet alleen informatie uit Google Analytics maar dus ook direct uit de andere kanalen waarin je hebt geïnvesteerd.

 

Pleunie

Mogelijkheden bespreken? Laat je gegevens achter!

Zij gingen je voor:

Zij kiezen ook voor Sageon: