Focus op jouw specifieke situatie

Alleen of samen met collega’s

Incompany, online of bij ons op locatie

Cursus adverteren in Meta (Facebook & Instagram)

Maak je gebruik van Facebook en/of Instagram (Meta) en wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? Leuk! Wij vertellen je graag meer over hoe je het beste resultaat kunt behalen.

Samen kijken we naar wat in jouw specifieke situatie interessant is om te weten. Hiermee bedoelen we dat we bijvoorbeeld het gedeelte e-commerce overslaan bij organisaties die een B2B focus hebben en vice versa. Zo besteed je jouw tijd zo efficiënt mogelijk.

Een ervaren Facebook en Instagram advertentiespecialist loopt in een dagdeel door de mogelijkheden van deze kanalen. Na deze cursus weet je:

 • hoe adverteren in Meta werkt;
 • hoe je het resultaat van jouw campagnes goed meetbaar maakt;
 • hoe je een campagne inricht;
 • welke beginnersfouten je niet moet maken;
 • hoe je doelgroepen maakt;
 • welke advertenties jouw concurrenten live hebben staan.

Voor wie is de cursus adverteren in Meta?

Iedereen die wilt starten met adverteren in Facebook en/of Instagram. De cursus is ook interessant voor iedereen die het resultaat van advertenties wilt verbeteren. Wij geven de cursus adverteren in Meta aan ondernemers,  (online) marketeers, marketingmanagers en website-eigenaren.

Tijdens een intake wordt jouw/jullie niveau bepaald, hierop wordt de cursus afgestemd.

Wat zijn de kosten?

Een cursus adverteren in Meta kost € 500,00 excl. btw.

Hoe werkt het?

 1. Je laat je gegevens achter.
 2. Wij nemen contact met je op om een aantal zaken af te stemmen. Denk hierbij aan het bepalen van jouw doelen of specifieke vragen die je graag beantwoord ziet in de cursus.
 3. We plannen de training in.
 4. Na de training nemen we contact met je op. Tijdens deze check-up krijg je de gelegenheid om vragen te stellen.

“Met behulp van een aantal leuke cases heeft Alice ons de vergaande mogelijkheden laten zien van Facebook advertenties. Ik ben na de training enthousiast en met nieuwe ideeën aan de slag gegaan met mijn eigen account.”

Over Sageon

Sinds 2011 maakt Sageon bedrijven zoals dat van jou online succesvol. Wij zorgen voor meer websitebezoekers, leads/verkopen en omzet door middel van slimme online marketing.

Resultaat alleen is niet genoeg. Het streven van onze mensen is extreem hoge klanttevredenheid. Erg ambitieus, maar het lukt aardig. Wij zijn klein genoeg om van elke samenwerking iets speciaals te maken maar groot genoeg om kwaliteit te bieden.

Ondernemers en (online) marketeers echt verder helpen. Dat vinden wij mooi.

alice-social-media-specialist

Meer informatie?

Meer weten over de cursus adverteren in Meta? Laat je gegevens achter.

  Anderen over ons cursus aanbod:

  Zij kozen ook voor Sageon: