Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Sageon! Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Talent weegt bij ons zwaarder dan jarenlange ervaring. Als je talent en ervaring hebt dan gaan wij natuurlijk al helemaal graag het gesprek met je aan… Kijk dus vooral of er een passende vacature voor je bij zit.

Veel vrijheid

Ruimte voor groei

Een hecht team

Werken bij Sageon is samen met je team werken aan online succes voor onze klanten. Service zit in ons DNA. Resultaat alleen vinden wij niet goed genoeg. Werken bij Sageon betekent dat je net iets meer wilt doen dan de klant van je verwacht. Dat vinden onze klanten fijn en daarom blijven ze klant.

Bij Sageon krijg je volop ruimte om te groeien. Je krijgt de mogelijkheid om expert te worden in het gebied waar jouw passie ligt. Je werkt voor opdrachtgevers uit verschillende vakgebieden, van startende zzp’ers tot beursgenoteerde bedrijven. Zo kan het zijn dat je op een dag schakelt tussen een advocatenkantoor, vakantiepark, ICT-bedrijf en een horlogemerk. Hoe afwisselend wil je het hebben?

Alvast benieuwd naar wie je toekomstige collega’s zijn? Check de video of bekijk hier het team!

 

Zie je hieronder geen passende vacature maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Stuur je cv + motivatie naar werken@sageon.nl. Misschien zien we mogelijkheden en nodigen we je uit voor een kennismaking.

Hé, online marketeer in spe! Vind jij online marketing interessant en houd je ervan om te schrijven? En ben je in staat om een foutloos en goed leesbaar blogartikel te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder