Werken bij Sageon

Werken bij Sageon is werken aan uitdagende opdrachten voor leuke bedrijven uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo kan het zijn dat je op een dag schakelt tussen een advocatenkantoor, vakantiepark, ICT-bedrijf en een horlogemerk. Hoe afwisselend wil je het hebben?

Service zit in ons DNA. Resultaat alleen vinden wij niet goed genoeg. Werken bij Sageon betekent dat je net iets meer wilt doen dan de klant van je verwacht. Dat vinden onze klanten fijn en daarom blijven ze klant.

Bij Sageon krijg je ruimte om te groeien. Je krijgt de mogelijkheid om expert te worden in het gebied waar jouw passie ligt.

Onze vacatures

Vacature: Internet Marketing Specialist

Vrijheid, balans tussen werk en privé, ondernemen, strategisch denken, aansturen maar ook zelf uitvoeren. Een belangrijke spil zijn in een groeiend internetmarketingbureau dat bestaat uit een team van jonge specialisten. Is dit wat je zoekt in jouw nieuwe baan als Internet Marketing Specialist? Lees verder want misschien hebben we een match! De functie Wat je …

Bekijken

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken maar zie je geen passende vacature? Stuur een open sollicitatie zodat wij je als eerst kunnen informeren wanneer wij mogelijkheden zien.

Neem contact op