Bedrijfsfilm laten maken?

Ben je op zoek naar een manier om je websitebezoekers enthousiast te maken en te overtuigen? Dan is een bedrijfsvideo precies wat je nodig hebt. Wist je dat de meeste bezoekers liever kijken dan lezen? Met een pakkende bedrijfsvideo kun je binnen één minuut je bezoekers een positief gevoel geven over jouw bedrijf.

Kies je voor ons dan krijg je niet alleen een mooie bedrijfsfilm. We denken als ervaren online marketing bureau ook graag met je mee over hoe jouw bedrijfsfilm door de juiste mensen bekeken wordt. Bijvoorbeeld door te adverteren in Google of Social Media.

Strategie

Productie

Distributie

Over samenwerken met Sageon:

De kracht van een bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s zijn een krachtig middel om je bedrijf te presenteren en je klanten te overtuigen. 

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, het is onze taak om dit verhaal op een sterke en creatieve manier over te brengen. Een bedrijfsvideo biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf. Het is een effectieve manier om je boodschap over te brengen, je bedrijf te presenteren en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep.

Met een bedrijfsvideo kun je:

  • Je merkidentiteit versterken: een bedrijfsvideo is de ideale manier om je bedrijf een gezicht te geven en je merkidentiteit te versterken. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om je missie en visie op een aantrekkelijke manier over te brengen.
  • Je boodschap duidelijk overbrengen: met een bedrijfsfilm kun je complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier vertellen. Het stelt je in staat om je producten, diensten, of bedrijfsprocessen op een heldere en overtuigende manier uit te leggen.
  • Je online zichtbaarheid vergroten: Bedrijfsvideo’s worden steeds populairder op online platforms zoals websites en social media.. Door een bedrijfsvideo te laten maken en deze op de juiste kanalen te promoten, kun je je online zichtbaarheid vergroten en meer potentiële klanten bereiken.

Maak jij al gebruik van video in jouw online marketing strategie? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Bedrijfsfilm laten maken? Lees eerst deze 5 tips

Het laten maken van een bedrijfsvideo is een belangrijke investering voor jouw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je bedrijfsvideo haalt, volgen hier enkele tips:

  1. Bepaal je doelstellingen: voordat je een bedrijfsvideo laat maken, is het belangrijk om je doelstellingen duidelijk te definiëren. Wat wil je bereiken met de video? Wil je je merkidentiteit versterken, je producten promoten, je online zichtbaarheid vergroten, een combinatie of iets anders?
  2. Ken je doelgroep: om een effectieve bedrijfsfilm te maken, is het essentieel om je doelgroep goed te kennen. Wie zijn je (potentiële) klanten? Wat zijn hun behoeften, wensen en pijnpunten? Door je boodschap af te stemmen op je doelgroep, maak je een sterke connectie.
  3. Werk met professionals: het laten maken van een bedrijfsvideo is vakwerk. Uiteraard is er vast een buurjongen, padelmaatje of nichtje die ‘iets met video’ kan. Prima voor op TikTok maar op jouw site wil je waarschijnlijk professioneler overkomen. Sageon beschikt over de ervaring en apparatuur om een professionele bedrijfsvideo te produceren.
  4. Creativiteit en storytelling: een goede bedrijfsvideo maakt gebruik van creativiteit en storytelling om de aandacht van de kijker vast te houden. Denk na over hoe je je boodschap op een unieke en boeiende manier kunt presenteren. Gebruik visuele elementen, geluidseffecten en muziek om emoties op te roepen en een blijvende indruk achter te laten.
  5. Promoot je bedrijfsvideo: nadat je bedrijfsvideo is voltooid, is het belangrijk om deze te promoten op de juiste kanalen. Deel de video op je website, social media kanalen en stuur deze naar potentiële klanten en partners.

Wat kost een bedrijfsvideo?

Uiteraard wil je graag weten wat de kosten zijn van een bedrijfsvideo. We zouden hier graag een bedrag willen noemen alleen is dat nagenoeg onmogelijk. Videomarketing is maatwerk en dat geld ook voor de kosten.

Het soort video dat je voor ogen hebt bepaalt de resources die nodig zijn om een video te maken. Denk aan het aantal locaties, productiedagen en de tijd die het kost om de video te editen. Wil je weten wat jouw video ongeveer kost? Neem contact op dan geven we je vrijblijvend een prijsindicatie.

Waarom Sageon?

Als ervaren online marketing bureau leveren we meer dan alleen een video. Wij zorgen ook dat jouw video wordt bekeken door de juiste mensen. Sageon ontzorgt je dus van A tot Z.

Bij het produceren van de video houden we bijvoorbeeld al rekening met de juiste formaten. Jouw video ziet er dan net zo goed uit op YouTube als op Instagram.

Bekijk ons werk

Naast het feit dat we als online marketing bureau video’s optimaal verspreiden, zijn we natuurlijk ook erg trots op ons portfolio. Bekijk gerust enkele voorbeelden:

Klant: Joosten Advocaten | Opdracht: Informatieve video over Joosten Advocaten

 

 

Klant: Volvo Bangarage | Opdracht: Een branding video voor de Bangarage Amsterdam Zuidoost locatie

Klant: Ice-World | Opdracht: Informatieve video over ‘Project Management & Technical Support’ bij Ice-World

 

 

Meer weten over videomarketing?

Wil je weten wat jij met videomarketing kan bereiken? Sageon denkt graag met je mee! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

quinten-online-marketeer

Laat gerust je gegevens achter. Je hoort binnen één werkdag van ons!

    Referenties: