Testimonial video laten maken?

Overweeg je om een testimonial video te laten maken? Testimonial video’s zijn een krachtig middel om potentiële klanten van jouw product of dienstverlening te overtuigen.

Kies je voor ons dan krijg je niet alleen een mooie testimonial video. We denken als ervaren online marketing bureau ook graag met je mee over hoe jouw testimonials door de juiste mensen bekeken wordt. Bijvoorbeeld door middel van adverteren in zoekmachines of social media.

Strategie

Productie

Distributie

Over samenwerken met Sageon:

Wat is een testimonial video?

In een testimonial video laat je klanten hun ervaringen met jouw product of dienst vertellen. In plaats van dat jij als bedrijf zelf roept hoe goed jouw product of dienst is, laat je tevreden klanten aan het woord. Dit creëert geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

De kracht van testimonial video’s

Testimonial video’s zijn krachtig omdat ze kunnen zorgen voor:

  • Geloofwaardigheid en vertrouwen: potentiële klanten vertrouwen meer op de mening van bestaande klanten dan op de beloftes van een bedrijf zelf.
  • Emotionele impact: met beelden kun je eenvoudiger emoties oproepen. In een testimonial video kunnen klanten hun positieve ervaringen vertellen op een manier die emotioneel resoneert.
  • Toegankelijkheid: video is een populair medium dat gemakkelijk door de meeste mensen geconsumeerd kan worden. Door een testimonial video te maken, maak je het eenvoudig voor potentiële klanten om jouw boodschap te ontvangen en te begrijpen.

Hoe betrek je klanten bij jouw testimonial video?

Heel leuk natuurlijk zo’n testimonial video, maar hoe krijg je klanten zover? Het betrekken van klanten bij het maken van een testimonial video kan soms een uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips om klanten te motiveren om mee te werken:

  1. Bied Incentives aan: om klanten te stimuleren om deel te nemen aan een testimonial video, kun je incentives aanbieden, zoals kortingen, een fles wijn of exclusieve toegang tot nieuwe producten of functies. Dit maakt het voor klanten extra de moeite waard om hun tijd en moeite te investeren.
  2. Maak het zo makkelijk mogelijk: zorg ervoor dat het proces om deel te nemen aan de testimonial video eenvoudig en gemakkelijk is. Stuur klanten bijvoorbeeld een kant-en-klare vragenlijst die je samen invult. Hoe minder moeite het kost, hoe groter de kans dat klanten bereid zijn om mee te werken.
  3. Personaliseer de benadering: benader klanten persoonlijk en geef aan waarom je precies haar of hem op jouw site wilt hebben. Een persoonlijk mailtje of beter nog telefoontje werkt het beste.

Maak jij al gebruik van video in jouw online marketing strategie? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Bureau inschakelen voor je testimonial video?

Als je geen ervaring hebt met het maken van testimonial video’s of als je graag een professionele uitstraling wilt, kun je overwegen om een professioneel bureau in te schakelen.

Wij helpen je graag verder bij het hele proces, van het selecteren van klanten tot het bewerken en delen van de video.

Wat kost een testimonial video?

Uiteraard wil je graag weten wat de kosten zijn van een testimonial video. We zouden hier graag een bedrag willen noemen alleen is dat nagenoeg onmogelijk. Videomarketing is maatwerk en dat geld ook voor de kosten.

Het soort testimonial video dat je voor ogen hebt en de hoeveelheid testimonals (het is kostentechnisch slim om er meerdere op een dag te plannen) bepaalt de resources die nodig zijn om een video te maken. Denk aan het aantal locaties, productiedagen en de tijd die het kost om de video te editen. Wil je weten wat jouw testimonial video ongeveer kost? Neem contact op dan geven we je vrijblijvend een prijsindicatie.

Waarom Sageon?

Als ervaren online marketing bureau leveren we meer dan alleen een testimonial video. Wij zorgen ook dat jouw video wordt bekeken door de juiste mensen. Sageon ontzorgt je dus van A tot Z.

Bij het produceren van de video houden we bijvoorbeeld al rekening met de juiste formaten. Jouw video ziet er dan net zo goed uit op YouTube als op Instagram.

Bekijk ons werk

Naast het feit dat we als online marketing bureau video’s optimaal verspreiden, zijn we natuurlijk ook erg trots op ons portfolio. Bekijk gerust enkele voorbeelden:

Klant: Joosten Advocaten | Opdracht: Informatieve video over Joosten Advocaten

 

 

Klant: Volvo Bangarage | Opdracht: Een branding video voor de Bangarage Amsterdam Zuidoost locatie

Klant: Ice-World | Opdracht: Informatieve video over ‘Project Management & Technical Support’ bij Ice-World

 

 

Meer weten over videomarketing?

Wil je weten wat jij met videomarketing kan bereiken? Sageon denkt graag met je mee! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

quinten-online-marketeer

Laat gerust je gegevens achter. Je hoort binnen één werkdag van ons!

    Referenties: