SEA-bureau

Slimmer adverteren in Google, Bing, Duck Duck Go of Ecosia? Laten we samen kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste SEA-strategie is.

Sinds 2011 adviseren wij bedrijven op gebied van Search Engine Advertising. We hebben een bewezen trackrecord in branches met veel concurrentie, denk aan e-commerce, advocatuur en automotive. Wij werken vooral samen met (online) marketeers en ondernemers.

Bewezen aanpak

Veel SEA-expertise

Geen lange contracten

Heb je zelf geen tijd en/of kennis om optimaal resultaat uit jouw advertentiebudget te halen? Dan kun je de uitvoering gedeeltelijk of helemaal bij ons uitbesteden.

Een eigen SEA-team zonder dat je deze zelf in dienst hoeft te nemen, dat is samenwerken met Sageon.

SEA-aanpak

We bepalen eerst welke strategie voor jou het beste zal werken. Kiezen we voor het zoeknetwerk, display of shopping netwerk? Of een combinatie?

Vervolgens bepalen we op welke zoekwoorden jij je zou moeten richten. Welke termen leveren echt business op? Hebben deze zoektermen een aparte landingspagina? Bij het bepalen van de zoekwoorden richten we ons op zoekintentie en niet op aantallen. Liever 10 bezoekers en 5 nieuwe opdrachten dan 5.000 bezoekers die niets opleveren.

Zodra bovenstaande helder is richten we (samen) de campagnes in.

Meetbaar SEA-resultaat

Online marketing en SEA in het bijzonder is perfect meetbaar. Met behulp van heldere rapportages zie je realtime hoe het er voor staat met jouw campagnes.

We meten het totaal aantal bezoekers uit Google en monitoren de posities van specifieke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Realistisch over SEA

Tijdens een intake bespreken we je doelstellingen en budget. Ook al ben je in potentie onze grootste opdrachtgever en/of vinden we jou en je bedrijf super sympathiek. Je krijgt een realistisch advies. Dit betekent dat wij soms ook ‘nee’ verkopen als we denken dat de opdracht niet realistisch is.

SEA-bureau spreken?

Afspraak maken om te kijken of we je kunnen helpen? Laat je gegevens achter. Je hoort binnen een werkdag van ons.

 

Contactgegevens

    Klanten over Sageon:

    Wij werken samen met onder andere: