Quoratio biedt een totaaloplossing op het gebied van salarisadministratie, HR en financiële administratie.

“Mensen, processen en systemen zijn de basis van iedere organisatie. Onze procesprofessionals maken impact en zijn echte experts binnen HR- & salaris-, zorg- en financiële administratie. Quoratio helpt organisaties succesvoller te maken. Hoe? Wij vinden, ontwikkelen en binden talenten bij wie het beste uit zichzelf en anderen halen in het DNA zit. Zij worden opgeleid vanaf de basis en worden daarna door ons gestimuleerd de beste versie van zichzelf te laten vinden. Zo worden niet alleen zij, maar ook onze opdrachtgevers steeds beter.”

Quoratio is afgelopen jaren flink gegroeid. In het aantal medewerkers, de dienstverlening en het online verkeer op de website. De positionering was een aantal jaar geleden ‘ambitie in administratie’ en is in 2019 verder gebracht naar ‘procesprofessionals met impact’.

“Waar we 20 jaar geleden begonnen zijn als detacheerder binnen de administratieve wereld, professionaliseren we steeds verder naar consultancy met mooie projecten, systeemimplementaties en een toekomst van Zero Admin. Met Sageon werken we al een aantal jaar samen; zij zijn in continuïteit en verandering altijd een betrouwbare online partner.”

Websitemigratie

Een van de eerste projecten waarin wij Quoratio ondersteunden, was de migratie naar een nieuwe website die beter aansloot op de customer journey van potentiële leads. Samen hebben we toegewerkt naar een nieuwe contentstrategie met een bijbehorende websitestructuur.

Ook de praktische kant kwam voor onze rekening zoals een SEO-migratie zodat Quoratio niets inleverde op de opgebouwde posities in Google. Per expertise binnen online marketing hebben wij een specialist in huis waardoor de samenwerking met de marketeers van Quoratio goed werkt. Dankzij deze samenwerking is de migratie succesvol afgerond, wat leidde tot sterk verbeterde online engagement en geen verloren traffic uit Google.

Malique Steenbrink, Employer Branding & Online Recruitment Marketeer bij Quoratio

“Vooral jullie kennis van SEO, Google Ads en Google Tag Manager wordt zeer gewaardeerd. Momenteel hebben we erg veel aan de campagnes via Google en social. Een perfecte wisselwerking en precies wat je van een online marketing bureau kunt verwachten!”

Een veranderende organisatie

Een van de grootste uitdagingen in de afgelopen jaren was het afstemmen van de online kanalen van de organisatie op de veranderende bedrijfscultuur. Het dienstenaanbod is uitgebreid met onder andere de introductie van Quoratio Consultancy en ook de arbeidsmarktcommunicatie veranderde ingrijpend.

Het traineeshipplatform Werken & Leren is bijvoorbeeld opgegaan in www.werkenbijquoratio.nl: een nieuwe website waarin interne vacatures, externe vacatures en traineeshipvacatures gecombineerd worden. Een ingrijpende verandering die goed voorbereid en uitgevoerd moest worden.

Onze adviserende rol hierin begon al bij de vraag óf er een nieuw platform moest komen, maar bevatte nog veel meer: bijvoorbeeld de keuze voor een cms en een websitebouwer, het SEO-optimaliseren van de website, het meetbaar maken van alle denkbare conversies en het ontwikkelen van nieuwe campagnes en HTML5-banners.

Van strategie tot uitvoering

Wekelijkse call

Elke maand een in-house werkdag

Voorbeelden van HTML5-banners

Zie je geen banners? Schakel dan je advertentieblokkade (zoals AdBlock) uit. 

Intensieve samenwerking

Naast al deze mooie projecten ondersteunen we Quoratio ook ‘gewoon’ met de doorlopende onlinemarketingactiviteiten zoals adverteren in zoekmachines en socialmediamarketing.

De wekelijkse call tussen Malique en Pleunie (projectmanager bij Sageon) en de gedeelde Slack-workspace spelen hierbij een belangrijke rol.

“Door de calls zijn we altijd op de hoogte van de resultaten en weten we goed van elkaar wat er speelt. Regelmatig werkt een specialist van Sageon in-house, zodat we effectief kunnen communiceren en snel nieuwe ideeën kunnen doorvoeren.”

Quoratio heeft een enorme drive om goede resultaten neer te zetten én om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. We zijn er trots op dat wij ze hierin mogen ondersteunen!

Jaarlijks 40%-50% groei in sessies

Bannercampagnes op A-locaties dankzij Adcombi

Directe calltracking dankzij AdCalls

Meer informatie?

Laat je gegevens achter. Geen zorgen, we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

  Contact

  Wilhelminapark 26
  3581 NE Utrecht

  Routebeschrijving met Google Maps

  Referenties

  Waarom Sageon?